Buna seara...
Pentru ca se apropie momentul in care porcul trebuie sa-si faca loc in congelator, le-a venit randul si pungilor de peste pregatite din sezonul trecut de pescuit pentru conserva. Pentru ca suntem o familie de pescari inraiti, compusa din sotul meu :)) , desi anul acesta nu ne putem lauda cu prezenta pe balta, nu se pierde nimic dintr-o partida de pescuit. Cei mici sunt destinati conservarii. Nu stiu daca ati incercat pana acum, dar merita.
Ingrediente putine, simple ca de obicei.
Intr-un tarziu mi-am adus aminte de ulei :). Ulei de masline pentru gatit. Asadar nu cel extravirgin.
Si pana la sfarsit, nu mi-am adus aminte de sare :)), pentru sedinta foto ma refer, dar in compozitie am pus-o!
Totul asezat cu grija in oala sub presiune pret de vreo 2 ore. A iesit o minunatie! Sunt foarte, foarte multumita. Un gust deosebit, discret de peste incomparabil cu pestele din conserva. Pus fierbinte in borcane si mutat spre pastrare... pentru cat timp e greu de apreciat :)
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu