Salutare tuturor...
In seara asta mi-am propus sa fac ceva cu "resturile" de pe platourile imbelsugatei sarbatori.
"Resturi" e cam mult spus, dar cred ca sunteti de acord cu mine, ca intotdeauna se taie prea mult cas, se fac prea multe snitele si chiftele, maioneze etc.
Eu, azi, am pus gand rau cascavalului.
Cu un cutit subtire am facut cateva fasii de hamon.
"Jamón" in spaniola, un jambon maturat si foarte uscat mi s-a parut foarte potrivit si s-a dovedit a fii mai mult decat excelent.
Apoi am maruntit 2 felii de gogosar murat, am razalit o bucata de cas si am batut un ou. Eu am pus sare in ou, dar nu o recomand daca folositi genul acesta de sunca.
Am pregatit formele. Nu le-am uns cu nimic dar am avut grija sa "nimereasca" in fiecare cate o feliuta care sa aiba si grasime.
Le-am aranjat frumos in forme
Apoi le-am umplut si le-am pus in cuptor. 15 minute la 160 grade.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu